смакота смакота смакота
смакота смакота смакота
лучшие рецепты варенья
Рецепты маринадов
фото рецепты
рецепты запеканок
рецепт чебуреков.рецепт пирожков
рецепты простых бутербродов
рецепты запеканок
как приготовить кашу
Секреты выпекания хлеба
пельмени равиоли
припрвы к картофелю
Новости Интернета
Блюда с фасолью
Яндекс.Метрика
Пасха кулич рецепт как приготовить
новости месяца на сайте смакота
фото рецепты приготовления блюд
конфеты в домашних условиях
Новости интернета
Друзья сайта
твой рецептик

Абрикосовий джем — смак Сонця на ложці

  Абрикосовий джем

Абрикоси — смачні і цікаві фрукти, які можуть різноманітнити ваш раціон, можуть підтримати ваш імунітет, а також можуть стати особливою родзинкою пирога чи десерту. Якщо ви розглядаєте варіант, щоби купити чи зробити власноруч джем, то ми радимо вам звернути увагу на абрикосовий джем і ось чому.

Абрикосовий джем — продукт, який отримують при переробці дозрілих, стиглих плодів, які перетираються до однорідної маси, варяться і закриваються в банки. Перевага абрикоса в тому, що природна кількість цукру в них дуже велика, що дозволяє зекономити на сировині. Тому що саме цукор є головною статтею видатків, при виробництві джемів і варення. Крім цього, абрикоси мають в своєму складі вітаміни та мінерали, як калій, магній, фосфор, які необхідні людині для повноцінного харчування і здорового самопочуття.

Хто виробляє відмінний продукт, при цьому не використовуючи складних хімічних реагентів взагалі в рецептурі? Є такі?

Не дивно, що в наш час ви дуже рідко можете побачити продукцію в магазинах, яка виключно органічна, без додавання сучасних консервантів чи реагентів. Хоча хочете, ми вам розкажемо одну маленьку таємницю? Для того, щоби робити консервацію, джеми і варення, зовсім зайве використовувати хімію. Тому що цукор є відмінний консервант сам по собі. «Карпати Насолоджуйся» це довели на своєму власному виробництві. А хімію використовують тільки ті компанії, які хочуть заробити багато, майже нічого не вкладаючи у свою продукцію. Тому що набагато дешевше взяти дешеву сировину, розбавити її на 90% різними добавками, водою на смаковими підсилювачами, і у вас виходить в 10 разів більше продукції, ніж якщо би ви чесно зробили 1 джем. Однак, раніше чи пізніше приходить такий момент, коли ти хочеш продавати то, за що тобі не буде соромно. Тобто продукти харчування, які дійсно приносять користь, а не лише прибуток. І ми підійшли до цього моменту в Україні. Не дивуйтеся, як багато будет органічної продукції в супермаркетах та магазинах. Чим нижче здоров’я людини, яка харчується тільки хімією, тим уважніше вона обирає собі продукти. І початкову ейфорію від 100 мільйонів видів хімічного достатку ми пережили. Тепер починається повернення до гідного здоров’я.

Однак, є деякі речі, які ви маєте знати. Абрикоси не підходять для виключного відновлення вітамінних рівнів в організмі. Адже сам вітамін А, якого в абрикосах найбільше, не засвоюється з продукту. Набагато ефективніше просто пропити курс вітамінів і ви будете почувати себе в порядку. А як добавка до раціону абрикос — ідеальний. Це з справжній смак Сонця, яке його гріло цілу весну, огортало щодня, і дозволило перетворитися з маленького насіння у великий стиглий фрукт.

 

выпечка с фото лодочки из огурцов салаты рецепты с фотографиями мясные блюда рецепты фото рецепты вторых блюда оформить бутерброды фото
 
оформить бутерброды фото салаты с фото лодочки из огурцов бутерброды с икрой блюд из свекнины блюда из риса
Копирование разрешено только с ссылкой на источник
Написать письмо ©Smakota.