Абрикоси — смачні і цікаві фрукти, які можуть різноманітнити ваш раціон, можуть підтримати ваш імунітет, а також можуть стати особливою родзинкою пирога чи десерту. Якщо ви розглядаєте варіант, щоби купити чи зробити власноруч джем, то ми радимо вам звернути увагу на абрикосовий джем і ось чому.
Абрикосовий джем — продукт, який отримують при переробці дозрілих, стиглих плодів, які перетираються до однорідної маси, варяться і закриваються в банки. Перевага абрикоса в тому, що природна кількість цукру в них дуже велика, що дозволяє зекономити на сировині. Тому що саме цукор є головною статтею видатків, при виробництві джемів і варення. Крім цього, абрикоси мають в своєму складі вітаміни та мінерали, як калій, магній, фосфор, які необхідні людині для повноцінного харчування і здорового самопочуття.
Хто виробляє відмінний продукт, при цьому не використовуючи складних хімічних реагентів взагалі в рецептурі? Є такі?
Не дивно, що в наш час ви дуже рідко можете побачити продукцію в магазинах, яка виключно органічна, без додавання сучасних консервантів чи реагентів. Хоча хочете, ми вам розкажемо одну маленьку таємницю? Для того, щоби робити консервацію, джеми і варення, зовсім зайве використовувати хімію. Тому що цукор є відмінний консервант сам по собі. «Карпати Насолоджуйся» це довели на своєму власному виробництві. А хімію використовують тільки ті компанії, які хочуть заробити багато, майже нічого не вкладаючи у свою продукцію. Тому що набагато дешевше взяти дешеву сировину, розбавити її на 90% різними добавками, водою на смаковими підсилювачами, і у вас виходить в 10 разів більше продукції, ніж якщо би ви чесно зробили 1 джем. Однак, раніше чи пізніше приходить такий момент, коли ти хочеш продавати то, за що тобі не буде соромно. Тобто продукти харчування, які дійсно приносять користь, а не лише прибуток. І ми підійшли до цього моменту в Україні. Не дивуйтеся, як багато будет органічної продукції в супермаркетах та магазинах. Чим нижче здоров’я людини, яка харчується тільки хімією, тим уважніше вона обирає собі продукти. І початкову ейфорію від 100 мільйонів видів хімічного достатку ми пережили. Тепер починається повернення до гідного здоров’я.
Однак, є деякі речі, які ви маєте знати. Абрикоси не підходять для виключного відновлення вітамінних рівнів в організмі. Адже сам вітамін А, якого в абрикосах найбільше, не засвоюється з продукту. Набагато ефективніше просто пропити курс вітамінів і ви будете почувати себе в порядку. А як добавка до раціону абрикос — ідеальний. Це з справжній смак Сонця, яке його гріло цілу весну, огортало щодня, і дозволило перетворитися з маленького насіння у великий стиглий фрукт.